Vespuoli - Korpilahden kauneinta seutua asumiseen, elämiseen ja olemiseen

Kylälehti Vespuolinen

Tervetuloa! (aloitussivu)
Tonttiuutisia
Vespuolen kylät
Miten toimin tonttiasiassa?
Arvokkaat linkit
Tapahtumakalenteri
Ota meihin yhteyttä
Kylälehti Vespuolinen

vespuolinen.jpg

Päätoimittaja Pirkko Weijo
Veijontie 36
41800 Korpilahti

pirkkowjo.jpg

Korpilahden päättäjiin ja vaikuttajiin kuuluva
Vespuolinen- kotiseutulehden päätoimittaja

Vespuolinen on korpilahtelainen kylälehti, joka ilmestyy yhteydenpitovälineenä koko Vespuolen alueen väelle. Koska kysymyksessä on nimenomaan kylälehti, siitä saa lukea ihmisistä, vespuolisista uutisista ja tapahtumista. Lehti käsittelee yhtä läheisesti niin suuret, elämään vaikuttavat yhteiskuntapoliittiset ja sosiaaliset kysymykset kuin yhtä merkittävät asiat ihmisten syntymäpäivistä, kohtaloista ja muista vespuolisten ajankohtaisista kysymyksistä. Päätoimittaja toivottaa aktiiviset sisällöntuottajat tervetulleiksi kynän (nykyään yhä useammin näppiksen ) käyttäjinä antamaan panoksensa yhteiseen foorumiin.
 
Tämä Vespuoli- internetsivusto on perustettu projektina palvelemaan Vespuolen markkinointia Korpilahden Palvipäiville 2005. Toivomme sivuston elävän Palvipäivien jälkeen Vespuolisen kotisivuina ja artikkelikokoelmana myös niitten uusien vespuolisten asukkaiden ja Vespuolen asioista kiinnostuneiden iloksi, jotka vanhempia numeroitamme eivät ole saaneet lukea. Kehitys etenee siten tälläkin rintamalla perinteitä unohtamatta!
 
    

Kun muutat Vespuolelle, on helppo esittäytyä ja tutustua ja esitellä vaikkapa yrittäjänä palveluita naapureille, kun ottaa yhteyttä Vespuoliseen. Tervetuloa juttelemaan.

Rakenna Vespuolelle, omalle tontillesi talo ja ole kotonasi Korpilahdella